Oprichters

v.l.n.r.: Laura Taylor, Mariska Spieker, Geertruida Gehrels, Dominique van Santen, Lobke van Oers

Laura Taylor
Lichting: Oprichters
Status: Reünist

Ik ben afgestudeerd aan de PABO en ik werk nu fulltime als juf en ben dus iets minder te vinden in de soos. Naast het bezig zijn met kinderen vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn en je kunt me altijd roepen voor een potje beerpong!


Mariska Spieker
Titel: Cerebrum
Lichting: Oprichters
Status: Reünist
Bestuursfuncties: Praeses 2011 – 2012 & Praeses 2012 – 2013

Ik ben Mariska, een van de oprichters van D.D.A. Omnia. Omdat ik ook bedenker ben draag ik de titel Cerebrum. Daarbij ben ik de eerste 2 jaar Praeses geweest van dit prachtige dispuut. Studeren doe ik al lang niet meer, ik werk al sinds 2009 fulltime als woonbegeleider in de gehandicapten zorg. Daarbij ben ik sinds 8 maart 2019 mama van een prachtige dochter genaamd Pim


Geertruida Gehrels
Titel: Cerebrum
Lichting: Oprichters
Status: Reünist
Bestuursfuncties: Scriptor 2011 – 2012 & Quaestor 2012 – 2013

Geertje binnen de vereniging, trotse bedenker en oprichter van Omnia. Samen met Marco en hond Freek woon ik in Almere. Politicologie studeerde ik aan de UvA, met orthopedagogiek als minor. Nu werk ik in de gehandicaptenzorg. Is het al tijd voor bier?


Dominique van Santen
Lichting: Oprichters
Status: Reünist
Bestuursfuncties: Quaestor 2011-2012 & Scriptor 2012 – 2013

Deze feestganger is inmiddels afgestuurd aan de PABO en is hierna verdergegaan met de opleiding pedagogiek. Een dame die altijd klaar staat voor haar vrienden en vriendinnen! Vaak tot in de late uurtjes in onze geliefde sociëteit te vinden is en daar keiharde feestje kan bouwen.


Lobke van Oers
Lichting: Oprichters
Status: Reünist
Bestuursfunctie: Praeses 2013 – 2014

Ik ben Lobke en ik ben afgestuurd aan HBO opleiding Small Business & Retail Management. Ik volg salsalessen en doe zo nu en dan hardlopen. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. D.D.A. Omnia is voor mij meer dan vriendschap.