Nieuwsberichten


Introductiefilm 2019

Ook dit jaar willen wij jullie weer kennis laten maken met ons mooie dispuut! Hoe kunnen wij jou nou het beste het gevoel geven dan dat je het met eigen ogen kan ervaren! Veel kijk plezier!

Lees verder
RUN for KIKA

RUN for KIKA

Vandaag hebben een aantal dames van D.D.A. Omnia zich ingezet voor KiKa. Naast dat deze dames 5 kilometer hebben gerend, hebben zij ook samen met andere leden van S.V.E.I.A. het mooie bedrag van 6.150,66 euro opgehaald.

Lees verder
Geslaagd!

Geslaagd!

Afgelopen week hebben drie van onze dames hun diploma mogen ophalen! Jullie hebben er hard voor gewerkt en hem ook dubbel en dwars verdiend. Wij zijn trots op jullie!

Lees verder
GPS Challenge 2017

GPS Challenge 2017

De dames der D.D.A. Omnia gingen de uitdaging aan. Onze eigen challenge master, Merel, heeft een GPS challenge in elkaar gezet! Van locatie naar locatie op de fiets door Almere op zoek naar aanwijzingen die waren achter gelaten. Ondertussen moesten ze goed nadenken over de cryptische raadsels en leuke opdrachten ...

Lees verder
Halloween 2017

Halloween 2017

We zitten alweer op de helft van oktober en dat betekent dat ons jaarlijkse Halloween feest steeds dichterbij komt! Wij hebben er zin in, jullie ook?

Lees verder