8e lichting

v.l.n.r.: Caithlin van der Velde, Daphne Koopman, Yana Dimitruk

Caithlin van der Velde
Lichting: 8; 2020
Status: Actief lid

Hey! Mijn naam is Caithlin, en ik studeer Social Work. Ik kan urenlang praten over oude (70s, 80s) muziek, het liefst rock, en vind dit ook het leukste om te luisteren (ik luister ALTIJD naar muziek). Daarnaast ben ik altijd in voor gezelligheid! Omnia betekent voor mij onvoorwaardelijke vriendschap en vertrouwen. Omnia bied mij de kans om te blijven ontwikkelen, en de beste versie van mezelf te worden.


Daphne Koopman
Lichting: 8; 2020
Status: Actief lid

Hoi! Ik ben Daphne, ik studeer verpleegkunde. Ik ben daarnaast vrijwilliger bij de Almeerse Reddings Brigade. Ik ben altijd graag in beweging en druk bezig. Omnia is onder andere hierin de perfecte toevoeging aan mijn leven. Een fantastische groep dames die me bezig houden en waar ik enorm veel van leer. 


Yana Dimitruk
Lichting: 8; 2020
Status: Actief lid

Hoi! Ik ben Yana en ik doe de opleiding communicatie. Waarschijnlijk kun je het al zien aan mijn opleiding maar ik ben altijd in voor een gezellig praatje. Ik kom uit Naarden dus ik moet iets verder reizen om in Almere te komen, maar dat heb ik zeker over voor de gezellige dames van Omnia. Verder werk ik veel en spendeer ik veel tijd aan alles wat met creativiteit te maken heeft. Omnia heeft mij nu al geleerd om uit mijn schulp te komen en te genieten van wat een bijzondere dingen dit dispuut te bieden heeft