5e lichting

v.l.n.r.: Anne-Sophie Lammers, Sammie Blaas, Aniek de Boer, Denise Koster, Kaylee Hanouwer

Anne-Sophie Lammers
Lichting: 5; 2017
Status: Actief lid

Deze oogrollende sarcastische verpleegkunde student heet Anne-Sophie. Ze houdt van wijntjes, biertjes en de zo nu en dan nodige dansjes in de sociëteit. Bij de dames van Omnia kan zij zichzelf zijn en maakt samen met hun haar studentenleven onvergetelijk.


Sammie Blaas
Lichting: 5; 2017
Status: Bestuur
Bestuursfunctie: Scriptor 2020-2021

Dit is Sammie. Ze werkt hard voor haar studie Commerciële Economie. Ze houdt erg veel van eten, ‘drankjes’ en gezelligheid. Samen met D.D.A. Omnia beleefd ze veel plezier en maakt ze de meest leuke momenten mee.


Aniek de Boer
Lichting: 5; 2017
Status: Bestuur
Bestuursfunctie: Praeses 2020-2021

Dit is Aniek! Deze vrolijkerd vindt het heerlijk om met Jan en alleman een gesprek aan te knopen. Zij wilt hier later dan ook wat mee doen en studeert SPH. Omnia geeft haar de mogelijkheid om haar zelf te zijn!


Denise Koster
Lichting: 5; 2017
Status: Actief lid
Bestuursfunctie: Quaestor 2018-2019 & Quaestor 2019-2020

Dit is Denise! Zij is eerste jaars bouwkunde student en vult daarnaast haar uren graag met dansen, schilderen en koken. Deze artistieke dame met een oog voor culinaire hoogstandjes, zal je vaak in de soos vinden met een wijntje in haar hand terwijl ze met haar heupen zwenkt.


Kaylee Hanouwer
Lichting: 5; 2017
Status: Actief lid
Bestuursfunctie: Praeses 2018-2019

Hier hebben we Kaylee! Naast dat zij wel van een drankje (of meer) houdt, vult zij de dagen met haar studie Social Work en het gezellige Woodstone! Zit je iets dwars of heb je gewoon zin in gezelligheid? Deze eigenwijze dame staat altijd klaar, dus kom gezellig langs voor een pizza en een wijntje!