5e lichtingV.l.n.r.: Anne-Sophie Lammers, Sammie Blaas, Aniek de Boer, Denise Koster, Kaylee Hanouwer


Anne-sophie LammersAnne-Sophie Lammers
Lichting: 5; 2017
Status: Actief lid

Deze oogrollende sarcastische verpleegkunde student heet Anne-Sophie. Ze houdt van wijntjes, biertjes en de zo nu en dan nodige dansjes in de sociëteit. Bij de dames van Omnia kan zij zichzelf zijn en maakt samen met hun haar studentenleven onvergetelijk.


sammie blaas

Sammie Blaas
Lichting: 5; 2017
Status: Actief lid

 Dit is Sammie. Ze werkt hard voor haar studie Commerciële Economie. Ze houdt erg veel van eten, ‘drankjes’ en gezelligheid. Samen met D.D.A. Omnia beleefd ze veel plezier en maakt ze de meest leuke momenten mee.

aniek de boer

Aniek de Boer
Lichting: 5; 2017
Status: Actief lid

Dit is Aniek! Deze vrolijkerd vindt het heerlijk om met Jan en alleman een gesprek aan te knopen. Zij wilt hier later dan ook wat mee doen en studeert SPH. Omnia geeft haar de mogelijkheid om haar zelf te zijn!

denise koster

Denise Koster
Lichting: 5; 2017
Status: Actief lid

Dit is Denise! Zij is eerste jaars bouwkunde student en vult daarnaast haar uren graag met dansen, schilderen en koken. Deze artistieke dame met een oog voor culinaire hoogstandjes, zal je vaak in de soos vinden met een wijntje in haar hand terwijl ze met haar heupen zwenkt.

kaylee hanouwer

Kaylee Hanouwer
Lichting: 5; 2017
Status: Actief lid

Dit is Kaylee! Op dit moment vult zij haar dagen met haar full-time baan bij de Bruna, maar na de zomer gaat zij beginnen aan de opleiding Social Work. Zit je iets dwars of heb je gewoon zin in gezelligheid? Deze eigenwijze dame staat altijd klaar.