4e lichting

v.l.n.r.: Raine Geleijnse, Chiro Stol, Sanne van Willigenburg, Kira van Horsen

Raine Geleijnse
Lichting: 4; 2016
Status: Reünist
Bestuursfunctie: Scriptor 2016-2017 & Praeses 2017-2018

Na een aantal jaren met borrels, feestjes, heel veel gezelligheid met Omnia én toch ook studeren, heeft Raine ondertussen het arbeidersleven betreden. Maar niet getreurd! Als ze in de sociëteit is, beloofd het een avond vol avontuur en gezelligheid.


Chiro Stol
Lichting: 4; 2016
Status: Reünist
Bestuursfunctie: Quaestor 2017-2018

Zeg Hallo tegen onze eerste Keniaan. Chiro is haar naam, met wat alcoholische drankjes heb je met haar veel plezier. Mensen verzorgen is haar doel, een echte HBO verpleegkundige. Altijd druk, maar een luisterend oor heeft zij voor alle leden paraat!


Sanne van Willigenburg
Lichting: 4; 2016
Status: Reünist

Dit is Sanne! Deze krullenbol is in de soos altijd te vinden met een biertje -of tien- in haar hand. Je krijgt haar niet klein en ze zegt eerlijk wat ze denkt, maar wees niet bang Sanne is heel erg lief. Tussen alle gezelligheid door studeert zij verpleegkunde maar reizen is haar ding!


Kira van Horsen
Lichting: 4; 2016
Status: Reünist
Bestuursfunctie: Scriptor 2018-2019 & Praeses 2019-2020

Kira is bezig met haar master op de UvA. Ze neemt haar studie serieus maar haar vrije avonden brengt ze maar al te graag kletsend in de sociëteit door of met een Pinot Grigio en een hapje op het terras. Omnia is voor haar onvoorwaardelijke vriendschap en elkaar stimuleren om dromen achterna te gaan.