Advena´s


Het is alweer een paar weken geleden dat het Halloween was, maar wat was het een geslaagd feest! We hebben erg originele en leuke Halloween kostuums gezien, van open geritste gezichten tot Breaking Bad outfits. Bedankt voor de gezelligheid en op naar het volgende feest!

De aankomende periode staat voor Omnia in het teken van onze Advena’s. We hebben er vijf en dat is een drukke boel. Je kunt Dwainy, Eline, Iris, Maaike en Merel herkennen aan hun rode polo en achterop hun polo staat –Advena- en hun naam. Deze meiden hebben de soos al twee keer behoorlijk rood achter gelaten (rode kleurstof). Let goed op en zie wat ze daar af en toe mee doen.

De Advena’s hebben op 11 november Sinte Alcohol gelopen, voor degenen die niet weten wat dit inhoudt.. de meiden gaan langs de deuren met hun eigen lied en lampion en vragen om een drankje in plaats van snoep. Dit was een zeer geslaagde avond. Het was vooral leuk bij de huizen die voorbereid waren. Volgend jaar komen we weer onverwachts, er waren een paar huizen die onze komst goed hadden voorbereid en waar we helaas niet langs kwamen.

Fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Prosit Omnia!

Share: